imponerande..

de som läser detta inlägg och sen bestämmer sig för att låta bli att kolla in detta klipp borde inte ha läst detta över huvud taget. en kompis från gamla tider i växjö tycks ha vunnit en tävling av något slag med detta bidrag:

http://www.youtube.com/watch?v=Z_uGssY3V7s

tittar på medium 00.00 med en hals som bara blir sjukare. blir alltid lika chockad när jag kommer ihåg att tjejen i medium faktiskt är samma heta brud som spelar i den fruktansvärt bra filmen true romance.. tänk vad ett par decenier kan göra på ett så vackert anlete.
ut.

poker och simon

godmorgon! en morgon som tar vid på tok för sent.. en morgon där jag måste kämpa mig upp kl 11!
morgonen fortsäter med ett paul simon-maraton, 3 raka förluster i onlinepoker men vad gör väl det när man boostar upp stämningen med fuck the millenium? en utav paul simons bästa: http://www.youtube.com/watch?v=Jzg-8x1hX-Q relax and enjoy!

har varit ledig från skolan nu 4 dagar i streck. har ju inte ens öppnat bokfaan.. vad som däremot känns positivt är att jag träffade folk i min nya klass ute på krogen i helgen, kanske lektionerna blir aningen roligare nu... och att jag får stanna kvar i kalmar och slippa ta ett fisk- eller annat skitjobb i norgke.

kan inte "lingon vara klar i köket snart så att jag kan göra lite käk utan att en dum jävla växjöbo ska stå o stirra..
out.


karma på kåren

man skulle kunna förvänta sig en bättre start på min helt nya blogg men det får helt enkelt bli. tja tjena hej, martin här. förhoppningsvis så kommer åtminstonde NÅGON läsa min blogg NÅGON gång. i'll try keep it some what interesting.

var ute både i fredags och lördags denna veckan.. detta trots att bobbe korridorskamrat var hemrest. utgång på the rock, sjösjukan, studentpuben och till slut kåren där jag fick en karmastämpel på handleden. det var kul men någon ny karma samlade jag inte på mig.. gjorde konstant fel val den kvällen. men humöret med festarsinnet har åter funnit bo i mig. "yes sir, i can buggie"
out.


RSS 2.0