jag hatar att skriva rubrik ibland

jaja.. känns som att jag bara suckar av tanken på att skriva min blogg igen, men som så många gånger tidigare så kommer jag förmodligen bara gilla det mer och mer för varje slag mot tangenterna jag gör...

mycket mycket som har hänt.. det blir ju aldrig bra när man försöker sammanfatta så mycket på så lite tid.
MEN!

jag har varit i turkiet med robin (sara och niklas följde tyvärr aldrig med) och det var riktigt jävla kul! men ni anar inte vad skadad i huvudet jag har blivit på så vis att alla nattklubbar i sverige hädanefter kommer kännas som en kissekatts pisselåda.. asså ställena där nere var helt otroliga. asså det går inte att beskriva känns det som (så jävla dumt uttryck egentligen)

det är något som kommer kunna sabba min kommande helg då helena och kerstin kommer på besök till kalmar (första gången de hälsar på i kalmar). det kommer sabba på just det vis som jag just har beskrivit - ställena kommer kännas så tysta och små nu ju. men det bästa ska ändå bli att bara träffas vi tre samurajer (trött på metaforen de tre musketörerna nu)

jobbet har gått upp och ner men just nu och förmodligen hädanefter så kommer det bara gå finfint! jag är rättså säker på att jag blir här till nästa sommar också.

jag har även hunnit gå på u-21 em nere i malmö med joakim. sverige mötte serbien och det var en riktigt underhållande match på en mycket fin arena! däremot så har jag blivit tvungen att just nu tacka nej till arsenal-resan med joakim pga fruktansvärt dålig ekonomi.. iron-river gänget hade även de planer på en fotbollsresa - men även här vart det ingen signatur på kontraktet som förbinder dig till att ha jävligt kul på en utav europas finaste arenor (kalmar ff's arena ligger år 2011 på hansa city med samma epitet som ovan-nämnda - för JA! nu har gunnar fucking rydström inte fler chanser att överklaga KFF's arena!!)

idag har jag klippt gräset och varit ute och sprungit. imon ska jag in till kalmar bästa frisöt cam & com och klippa mig. köpa en trimmer och se om jag kan skaffa ny pinkod till min mobil (söp lite för hårt på jönköping flygplats vilket ledde till att jag tryckte fel kod tre gånger i streck hehe =D)

världsliga nyheter som kan vara intressant att läsa och reflektera över om ett pat år när jag läser min blogg igen är:
zlatan till barcelona förmodligen.
polisen har delvis misstankar om att michael jackson kan ha mördats (dråp)
island vill bli medlem i EU
everton rycker i rasmus elm - 75 miljoner ligger mer eller mindre på bordet - va gör svante tro? plocka upp sedelbunten eller "gå förbi gå" och hoppas på att istället hamna på normalmstorg.......

nej, detta inlägget är sedan länge för långt för att någon ska ha ork till att läsa detta (får bli ämnat enbart för mig själv om några år som sagt)

dehors, out, ut...

RSS 2.0