R.I.P.

tycker för det mesta att sånt här bara är fånigt att skriva men till dig jackson så hoppas jag att du vilar i frid.
du var grym.

em-matchen var grym.. ska försöka lägga upp bilder sen.

har fortfarande inte fått tillbaka min tenta.. tre veckor nu.

jobbet börjar gå riktigt bra och är kul nu!

om en timme börjar matchen mot england. tror vi tar dem.

har äntligen vart i hulterstad också för att se graven från skeppet kronans besättning.

som sagt.

michael jackson - R.I.P.

Eneliden och EM-biljetter!

så heter min nya arbetsplats. det blir faktiskt min fjärde arbetsplats och jag har nu jobbat så mycket att jag får extra mycket lön vart jag än får för mig att jobba inom vården. jag HOPPAS att det är något positivt på min cv att jag har varit på så många arbetsplatser, att det är ett tecken på att man kan anpassa sig men det kan ju också betyda att man aldrig "rotar" sig i en arbetsmiljö tyvärr... hoppas på det förstnämnda!

jobbet började som vanligt väldigt jobbigt. nytt folk, nya arbetsuppgifter och vårdtagare gjorde att jag faktiskt somnade på golvet efter första arbetsdagen. andra dagen gick det betydliget bättre! jag har redan hunnit skörda ett par komplimanger..

idag ska jag nog klippa "gräset" i trädgården, det är väl snarare en äng eller en åker. i sommar är det meningen att vi ska måla huset och få ordning på allt över lag. men jag har frånsagt mig att hjälpa till under mamma yvonnes banér - det går aldrig bra det, då rotar hon fram en egyptisk faraonpiska och flår mig levande om man inte gör det precis rätt.. så jag har istället sökt tjänst hos mäster åke.

vidare så har jag nu beställt två biljetter till sista gruppspelsmatchen mellan sverige och serbien i u-21 em nere i malmö på sveriges nyaste och bäst betygsatta arena!! ska bli riktigt kul! ska höra med joche om han har lust att hänga på.. i värsta fall så får jag ta med mig nån ur familjen, antingen det blir fotbollstokige far eller malmöshopparen och tillika syster melina. biljettpriset blev dock lite köttigt(250 kronor stycket) efter att kategori 2 biljetterna var slutsålda =( men men.. hur som så ska det  bli riktigt kul faktiskt! Rasmus Elm kommer spela skiten ur italienare och allt vad det är för att sen höja sina aktier till 50 miljoner istället och plötsligt så har vi ett KFF som är ensamt på herretäppan vad gäller ekonomiska tillgångar..fina tider, fina tider haha!

crank out och em-biljetter

sverige


...HELT OK ELLER :P


sommaren tar vid

jag lämnade in tentan 11.30 någon gång dagen innan sveriges nationaldag, dagen då söderling vann semifinalen mot chilenaren gonzales - dagen då sommaren tog vid.

nu kunde inte mer göras, jag hade väl lite ångest över att jag kanske inte hade gjort allt vad jag kunde men insåg så att det var dags att ta sommarlov. ett sommarlov som kommer bestå utav jobb inom vården på eneliden, bekämpning utav min evigt irriterande vagel, semester till Turkiet, besök på öland (imon) för att besöka gravplatsen för de svenskar som miste livet i förlisningen utav kronan 1676, träna på det bra mycket mindre men "ok" gymmet i rockneby, plugga och arbeta på mitt hemliga projekt (avslöjas så fort det står klart :P), fira midsommar, äta fishermens friend m.m. o.s.v. e.t.c.

sverige förlorade matchen mot danmark med 0-1 på råsunda arena. varken kommentatorerna eller media i efterhand tycks ha förstått graden utav åtlöje som vår mikael nilsson utsatte sig för när han gjorde decenniets (allvarligt, kommer inte på nåt värre) pinsammaste misstag.

det är SJÄLVFALLET inte just misstaget jag är skrattretande underhållen utav.. att klacka undan bollen i en sådan situation (framför egen målvakt) är inte något lätt att göra! nej det har jag inga större klagomål på, det är svårare än vad det ser ut.. åtminstone för tre utomordentligt bra fotbollsspelare på bolmen en vacker och solig dag... det är just BESLUTET att klacka i en sådan situation!! mikael sköt bort chansen för två elmare att verkligen ta världen med storm i ett mästerskap där iof sverige inte hade haft någon större chans att ta sig vidare från gruppen. för det är ju faktiskt v. elm som får fart på matchen ist. för en daniel andersson med grön rutten mossa som hår och ett passningsspel som en pacman i sidled...

nu blir det svårt, svårt att ens ta sig till playoff..
men danska flaggan i topp, hoppas ni kanske kan få igång ert lag lite och att vm även får sällskap utav mina kära irländare.

fan jag hatar att jag upplever en backsliding i min franska.. dags att ta tag i det igen. så det blev att sätta sig och lyssna på fransk radio!
tobias åkte hem idag och tillbaka kommer melina.

crank.


RSS 2.0