0:01

det är just de siffrorna som står skrivet på min microvågsugn som sitter snällt bredvid mig här i köksdelen i min 21 m2 stora lägenhet. jag brukar ofta trycka på cancel/stop precis en sekund innan tiden tar slut så att jag ska slippa höra de evigt, på tok för många, oändligt misäraktiga 4(?) signalerna. pip, pip, pip, pip... pip?

sen senast så har det visat sig att jag ska gå fyra (alla siffror under 10 ska man skriva med bokstäver) delkurser samtidigt. det börjar bli en del nu. så jag fick mig en liten törn, tappade tillfälligt lusten att plugga faktiskt men nu är jag på gång igen. jag har två omtenter i franska som tillsammans ligger på 7,5 hp. så har jag två delkurser just inom engelska(samtidigt som vi ska lära oss hur man ska skriva uppsatser).

i onsdags var jag på förfest som sig bör hemma hos ett stycke joche, jag och elias alternerade oss lite och värvade festen med lite smålands nation och förfest hemma hos sofia, elias syrra. det var faktiskt länge sen det var så roligt på kåren! sen var det impulsutgång på B&B, morfars och la couca racha i lördag. helt ok var det.

och så lite speed updates:
kerstin kommer hit på besök nån gång snart, kommer inte ihåg när just nu men det ska nog gå att fixa lite fest och kuliga saker.

jag chillar nog nu på onsdag för att sedan festa hemma hos elias på hans födelsedagsfest på lördag ute i åmot(verkar som att alla som vill, får komma!).

kalmar ff går jävligt bra just nu, med en nyformad ricardo i spetsen har vi faktiskt fortfarande chansen!

mitt franska vokabulär har verkligen utökats sen jag kom hit igen. lyssnar på fransk radio på en sida som gode brodern tobias tipsade mig om. www.radioguide.fm

ikväll är jag bjuden hem till joche för att äta lite gott och kolla på lite gott(fotboll)

var nere på stan för nån vecka sedan och spelade basket, det var rätt kul men jävligt tröttsamt. basket är dessutom inte lika varierbart som fotboll är, fotboll som ju förstås fortfarande har en etor del i vardagen.
fan va tråkigt det blir när man skriver allt ipunktform, men nu är det no turning back!
-förutom att faktiskt avsluta detta inlägget..

nu står siffrorna 0:16 på micron, alltså var det inte timern som visade färg utan istället nån slags felinställd klocka. mina två tallrikar är torra nu också. så jag ska ställa in dem genast.
0:17

0:20 (resultatet i matchen mellan Djurgåden - Malmö iFiF ikväll tro?)

ut.

Gud, ditt teleabonemang är för onödigt och dyrt. jag byter till halebop!

eftersom jag har fått lika lite gehör från mina två utländska kamrater som man möjligtvis skulle kunna få när/om man tillber vår käre gud så har jag bestämt mig för att lägga ner projektet att skriva bloggen på engelska. "men gladast var nog räven", det är ju faktiskt rätt skönt att kunna uttrycka sig helt fritt på sitt egna språk.

apropå gud och allt annat som man kan hitta i sagor så som bamse och nalle puh (iof ondsinta versioner isf) så kan jag också meddela att jag äntligen har påbörjat den renande och ironiskt nog spirituella vägen UT UR svenska kyrkan! något jag ju har haft planer på en längre tid. när jag i morse, i posten fick valsedlar till något fördömt val inom svenska kyrkan så såg jag min chans att lämna vid ett så perfekt tillfälle som möjligt.
 - att ringa växeln som förväntar sig ännu en fråga om hur denne tage-erik jesonson ställer sig i frågan huruvida man borde kasta sten eller tegel på de orena muslimerna.. och sen plötsligt få höra ett stycke martin uttala orden "skicka hit papper för att avskriva sig från svenska kyrkan, ni är mig inte värdiga" (nu sa jag ju inte så men tänk vad kul det hade varit om jag faktiskt hade sagt det ..  ..)

jag har idag ist. signat upp för 1 år på halmstad högskolas nybyggda gym, där man får lite mer vettiga saker gjorda. men vad tungt det var! tog nog i lite för mycket med tanke på mitt uppehåll sen sommaren. mådde dåligt efteråt och var tvungen att slänga i mig ett helt paket vindruvor och lite andra fruktor för att jag över huvud taget skulle kunna resa mig ur sängen efter hemkomsten. sen visade det sig att gymmet hade debiterat mig två gånger, så tillbaka till hymmet, 2045 kronor cash i handen, vidare upp till eurostop med wowo (min bil) och joche för att köpa lite aftonsdricka på systemet. nu sitter jag här, nöjd men hungrig, båda fönstrena öppnade och fläkten på högsta forcering, väntades på plugg, mat, dusch och fest.

plugget går rättså bra. ska nog ta itu med franska omtentor också. david elm till fulham fc - 6 miljoner! tunga och oväntade saker hände dagen då kalmar förlorade den största nyckelspelaren KFF har haft under 2000-talet, ersätt honom om du kan Nanne!?.. eller vad säger jag!? tro fan att du klarar med det.. härnäst så kommer du väl värva in byggnadsarbetare till arenabygget också.. 

supUT UT. 

RSS 2.0