herrre jävlar..

ja, nu sitter man här och kollar på first impressions från växjö på youtube.. och vad möter en? jo, sivans restautrang eller vafan det nu ska föreställa, en stubbe vid kronobergs slottsruin och lite gräs vid universitetet...
va!? är det hit jag ska bege mig för att plugga internationella samhällsstudier? nog fan är det tur att utbildningen verkligen tilltalar mig för annars hade jag fan hellre pluggat i luleå.. visst är jag smålandspatriot men det finns ju gränser. att se en studerande i växjö stå o titta på kameran ( och möjligtvis en bild om han har varit skicklig nog att få fram bildernra) och skratta känns ju liksom way below.. oavsett om de så har lyckats få en bild utav självaste snurre sprätt nere vid enormt vackra(?) kronobergs slott.

jaja, mmm.. (som andre brukar säga) man får väl helt enkelt gå dit strömmarna för en.. med ett par fler år på nacken på alla sätt och vis så kommer jag bara att kicka fler o fler ases.. jag kommer inte att göra om samma misstag som jag har gjort tidigare, believe me.. ni som har lärt mig en läxa skulle jag både vilja kyssa och skjuta bly i knäet på.



saknad

Hmm.. inte ofta jag lider utav saknad men nu är en sån period. ska ut och springa bort alla tankar nu!
något positivt dock är att jag plötsligt dealar med min tidigare idiot till arbetsgivare som vill ha mig till sommaren, jag äger henne som en liten mrionettdocka!

Dermot Morgan

hmm.. vad har hänt? jag har kommit fram till att Kalmar FF kommer vinna allsvenskan i år.. nu är det slutlekt. ingen mer ödmjukhet. vi ska fullkomligt kötta ner allsvenskan. slipa bort underkäken på vartenda bortafan på skansen så att de ska slippa skrika i onödan. när vi sedan leder i halvtid så sticker jag ner till österrike med ett gäng ljungbyare med guldgultblått hår och ett brett smile på läpparna just för att jag vet att vi inte kommer ta oss längre än förbi gruppspelet denna gången också. man börjar ju liksom redan nu känna av spänningen...

nu är det en vecka sen jag var hemma i kalmar.. en vecka utan poker, bobbe, andre, andreas, sprit, spontant hoppande i korriodoren, plugg(?) picknickar, kineser och videohandlande..
istället har det blivit hand i hand i stockholm. en chaite och damsugare och plötsliga impulsiva planerpå att dra till fjällen enbart med ett par cheap monday kring benen.

har varit helt ok att komma hem denna gånge dock.. flytta på saker blir ju både styrketräning och hitta gamla saker från sin ungdom. så har gitarren kommit fram igen också ju! jag är ju maestromaster nu.. spelar första stycket i wonderwall med oasis! wooo... 

R.I.P Dermot Morgan
Du var faan i mig BÄST!

RSS 2.0