nu ska jag skriva

jag vet inte om jag ens har skrivit att jag och syrran åkte till kreta den 3 juni men det vart en trevlig resa med avslappning, solning, ytterst lite men fin sightseeing, shopping. vi vart ute en och en halv gång. den halva gången bestod utav syrran och mig på en trevlig förfest som slutade upp med att syrran - ska ej nämna namn - inte kom särskilt mycket längre än så. men det är så det ska vara! det var en trevlig kväll! vi kom ut och dansa, i jämförelse med syrran så var jag ungefär som en okontrolerbar kvast på dansgolvet men det vart glada stunder med ett par norska tjejer ändå..

vidare så hade vi en innekväll där vi valde bort tyska eurosport till favör för en mycket mysig och minst sagt lyxig ( :P ) måltid med en mycket fin utsikt över medelhavet. ja vi hade faktiskt en tvåvåningslägenhet med underbar utsikt, kanske inte lika marvelous som den utsikt vi hade på en utav de högsta punkterna på ön, men nog räckte den gott och väl. den lilla tropiska "monte-cristo-ön" ersatte öland och alla dessa typiskt grekiska små husen ersatte kockis "kust-rike" här på revsudden.

imon ska jag besiktiga bilen, ta mig till vårdcentralen. på onsdag och en dag till under veckan ska jag gå bredvid på jobbet för att sedan åter börja jobba inom hemtjänsten i rockneby. midsommar, nej det blir inget särskilt i år. lugnt. det blir lugnt.

brasilien - elfenbenskusten 2-0 min '57
tippat 1-1.
ut.

just det! icke att förglömma!! såg bröllopet igår kväll mellan daniel och victoria - riktigt bra faktiskt!!

RSS 2.0