tung förlust!

ja, jag är ju hemma i mina trakter igen. Kalmar och närmaste bestämt Kalmar FF. men igår på fredriksskans så kände jag mig mer vilsen än nånsin. det enda som kändes rätt var banderollen i kalmarklacken som sa: "fuck off gunnar" för er som inte vet om det så är det den "kalmarit" som gång på gång har överklagat bygget av en ny arena.

Nej, det var ingen bra kväll. vi förlorade med 0-1 mot det lag som väl alla lag (kanske främst en småländsk klubb) allra helst vill fullkomligt krossa, dvs - AIK. men de gjorde det bra. AIK gjorde målet och drog ner på tempot efter det. deras nummer 19 mutumba och obolo imponerade. efteråt mötte man slagsmålstinna aik.are sjungandes - en gris! en ko! en kalmarbo! (en ramsa jag faktiskt fann komisk) och även "skitarena! skitsupporters!" (som visar på hur mentaliteten är i AIK,) visst det är sant, klacken och arenan suger men det vet vi redan om...

på den fronten känner jag mig inte det minsta vilsen. boys will be boys, idioter kommer förbli idioter, aik:are kommer förbli aik:are

för övrigt - Rydström, till nästa match måste du åtminstone ha huvudet ovan isen för igår var du som sagt totalt under isen! dålig kommunikation, dåligt passningsspel och tabbar som ledde till AIK-mål.

mendez och dauda måste växa till sig för att kunna hålla undan motståndarna. man skulle kunna tro att det inte finns gym att tillgå i kalmar..

emin nouri, david elm och joche lantz är de enda igår som får godkänt med marginal! sen är det ett par som ligger på gränsen och en del som inte funkade alls.
men missförstå mig inte! jag vänder aldrig KFF ryggen! aldrig! det blir ett mellanår i år kanske men vi kommer tillbaka!

annars så har veckan varit helt ok hittills.. har spelat boll på dampevallen, rocknebys "arena", jag har mer eller mindre avslutat mitt arbete med hemtentan och på onsdag ska jag träffa en gammal korridorskompis! på torsdag blir det tillbakafärd till västkusten.. kanske ett par pågar på nyhemsgården kommer kunna producera lite bättre fotboll där än här =D

out!

sjuk och sjukt trött och danskar förstås

mycket har häntsen jag skrev senast men man kan ju inte skriva om allt för då blir det långt och tråkigt att läsa..
men det som gäller nu är att jag plötsligt blivit FRUKTANSVÄRT trött på Halmstad!! fast det beror nu på att jag var fängslad i min lägenhet 5 dagar i streck eftersom jag var sjuk. 39,3 grader feber (har jag nog aldrig haft innan) och förkyld. nämen nu ska det bli så jävla skönt att komma härifrån på onsdag/torsdag.

jag har tom. suttit och funderat på att dra hem idag eller imon men har kommit på en del grejer jag måste fixa innan jag åker hem till revsudden. det är iof nåt som jag är glad över - att vardagarna fylls upp helt automatiskt nuförtiden..inte helt och hållet, men det finns nästan nåt som man KAN göra eller MÅSTE göra. nu har jag föreläsning på måndag, tisdag och onsdag i den nya delkursen språksociologi, sedan ska jag prova "staben-overall" på tisdag och så hoppas jag hinna träffa en del bra innan jag åker hem också!

hade tenta igår. den gick helt ok. kanske klarar den.
såg på arsenal mot city hemma hos joche igår. bra match!
sen går det tyvärr lösa rykten som tydligen kan bli sanna, om att gymmer stänger efter sommaren!
solen och vädret har äntligen kommit.. så snart åker mina nyinköpta pilotbrillor på! =D
så var jag nere i helsingborg hos nadre också. festade på tivoli, kollade på sverige - portugal och tog båten över till danmark där jag fick ett fylleutbrott och började skrika på två danskar(?) eftersom de stirrade på en utav mina kompisar.. HAHA! komiskt..

sammanfattning accomplished!

OUT!

RSS 2.0