städning som återhämtning

ja fy fan vilken vecka det blev.. salonen tog aldrig fyr som jag sa men det var bra nära iaf! fest, fotboll, asiatisk mat, fika och shopping var det enda på schemat från onsdag till söndag då robin var på väg tillbaka till småland igen. det  var riktigt roligt, dock uteblev träningen på fredagen av förståeliga skäl..

vi var o bowlade, fikade med sarah på mitt favoritfik i stan.. inte för att jag har varit på så många än men. sen gick vi på shoppingrunda. jag köpte en filosofisk bok om guds existens huruvida det är ett skämt eller inte (ett skämt är vad det är - på baksidan om boken står det om hur judar i ett koncentrationsläger fick för sig att ha en rättegång mot gud - domen blev att han var skyldig men direkt efteråt så bad de tydligen sin bön... lite intressant)

på lördag så small det så äntligen! joche hade fixat festen som vanligt och det vart lyckat lika vanligt det. två dygn tidigare hade Arsenal fixat avancemang mot Roma på straffar och det trodde jag nog inte de skulle fixa när eduardo stegade fram mot straffområdet med ett haltande psyke (?) sen den långa skadefrånvaron.. han missade, men sedan ordnade resten utav kanongardet upp situationen och vem vet? nu när skadelistan blir mindre och mindre så kanske ekandet utav kanonsalvorna ekar ändå in i en CL-final.. fotbollen är rund..

denna dagen har gått lustigt. det började med att jag tydligen hade fått en jävla massa virus på datorn, men det ordnade datasnillet martin upp! (datasnille!? :S) dagen har bara blivit bättre o bättre.. jag har tom. fått lite plugg gjort och ikväll blir det åter fotbollskväll hemma hos joche .. arsenal mot hull i kvartfinalen..


joche

joche - maestro-master på fester

onödigt plugg

ja nu har elias och jag suttit med ett föredrag och en inlämningsuppgift i 4-5 timmar..

det är bara det att inget utav dessa två betygsätts.. men läraren insisterade på att uppgifterna skulle lämnas in och dumlojal som man är mot läraren så gör man det.

kursen känns för övrigt som att den bara står stilla, vi pratar om samma saker gång på gång känns det som - MLU, L1 and L2 acquisition.
imon börjar föreläsningen kl. 9 på morgonen och det känns inte bra då jag på sistonde har varit fruktansvärt trött av någon anledning. och direkt efter det blir det till att pinna vidare mot hus Q där det vankas träning. hem och käka. vidare ner på stan för att hämta robin. ner ännu längre i stans djup. in på systemet för att senare i veckan dyka ännu längre ner i djupet på de flaskorna vi ämnar att köpa! sen på söndag blir det till att kämpa sig upp ur bakisdjupet för att sedan komma tillbaka till studielivet igen!.. och träning igen!

http://www.youtube.com/watch?v=-RgOm_WJKpE

out.

semestervecka

inte för att jag har slitet så att knogarna har blödit den senaste veckan men denna veckan blir om mögligt ännu mer slapp. får besök utav hultsfred-robin och då blir det tacksamt nog mer eller mindre omöjligt att lägga knogarna på mitt kära kompendium och läsa något..

på onsdag börjar semestern och slutar på söndag. utgång, CL, fika, kaffe, och som avslutning fest hos jocke alias joaqino. ska se till att den återvändande elias också hänger på. grabben har varit hemma i södertälje snart en vecka nu, dags att han slänger sig in i hetluften igen tycker jag.

annars har veckan som gått varit bra! utgång i onsdags med skön förfest.. pokerkväll i lördags som dock var jävla oturlig. (spela inte poker med 9 spelare.. om man så får 2 ess på hand så kan man utgå från att nån annan sitter på 3 utav just samma sort)
imon blir det av mot gymmet.. hoppas på att kunna hitta ett stycke johan eller dylikt.. tapio kanske. får bara försöka bortse från att den senare är AIK.are man måste ju faktiskt också ha förståelse för såna stackarerobin

salonen står i lågor efter besök utav denna smålandspågen..

ska bli gött!!

ta't lugnt!

 ok med "risk" för att jag faktiskt kommer få läsare på denna blogg så måste jag väl vagga in er lite bättre. jag borde nog inte ha börjat prata fotboll i mitt första nydebut-inlägg...(något som dock upptar stora delar av mitt intresse)

jag har haft denna bloggen nu ett bra tag - bara det att den har legat helt handlingsförlamad.
det har ju hänt mycket sen senast jag var riktigt aktiv SKRIBENT :S
jag var på väg till växjö ett tag för att studera där men nu blev det ju halmstad och språk som ni säkert vet om. som med så mycket annat så börjar det ofta tufft men att det bara går bättre och bättre och, ja, hör och häpna nu tränar jag t.o.m. på gym!? jag som tidigare alltid har frånsagt mig allt som har med hantlar och tighta trikåer (inget jag använder dock) att göra..nu är det en utav de roligaste sakerna jag gör på min fritid.

till helgen blir det till att plugga, föredrag på tisdag med allas våran fransktalande elias..
så ta't lugnt! det blir inget enkelriktat snack om fotboll här inte.. ni ska få höra om fester, kanske lite matlagning, åsikter om vad jag tycker om färgen på den senaste filförpackningen, hur många handdukar jag har i garderoben.. och allt på både svenska och franska!
out.


fotbollsblogg - Kalmar FF

"Silly Season fortgår alltjämt" såhär står det på fotbolldirekts hemsida varje gång det kommer upp några nyheter eller rykten. men för en kalmarit på västkusten känns det som att det har stått stilla för länge nu. för tillfället har vi inte rätt spelarmaterial för att kunna spela den fantastiskt genomtänkta strategin med 4-5-1 med en stark anfallare på topp som kunde vänta in ytterspelarna. david elm hade den rollen förra året men verkar nu bli kategoriserad som innemittfältare (vilket jag i sig tror på)

Men det betyder att vi eventuellt har en spinkig abiola dauda på topp när han förmodligen hade fått sitt genombrott i år på kanten.en mendesbrasse som även han har helt andra kvaliteter än att hålla bollen och låta armbågarna löpa fritt (david elms specialiteter)

SÅ jag väntar fortfarande på det där superlöftet i brasilien som de har spanat in! om det inte blir så så tror jag inte det blir så höga placeringar som faktiskt många andra fans tror, något som ju självfallet är väldigt glädjande att se - att respekten för KFF har stigit (det krävdes tydligen bara 5 topp 5 säsonger för det - ja, bättre sent än aldrig)
försvaret är i år väldigt stabilt. mittfältet tror jag ändå har återhämtat sig bättre än vad folk tror, däremot som jag nu har sagt så är bredden på anfallet för smalt...

KFF blir som sämst 7:a i årets allsvenska men topp 2 som en del tror på - det kan bli tufft!
p.s. såg på ett forum på svenskafans.se att Kalmar FF rankas på 80:e plats i europa, före de svenska lagen DIF, IFK  och EIF bara fyra placeringar efter everton. men det är rankning efter europaspel, uefa och champions league.

RSS 2.0