finalement le temp lourd est finit!

det var länge sen jag skrev i min blogg nu och det beror väl på två anledningar. det första är att det har varit lite jobbigt och tungt med plugget och det andra är att internet har fungerat horribelt dåligt.

men det känns bra att säga att jag är på G igen, ja, jag håller t.o.m. på att tvätta kläder just i skrivandets stund och det är ju inte dåligt det.. jag vet mycket väl att man måste ha den kommande "vinterdepressionen" i baktanke och att man måste försöka bortse från den. det har jag men plugget är så jävla dumt upplagt, vi kör alla delkurser samtidigt och kommer ha i princip alla tenter i slutet av terminen, något jag tycker är löjligt och slrattretande dumt! men nu har jag bestämt mig för att faktiskt skita i den ena delkursen och nu känns det som att jag har kommit in på spåret igen och att jag faktiskt kommer stanna kvar där resten utav terminen - det är väl egentligen bara den stora uppsatsen som kommer kunna stjälpa mig igen(en jämförelse mellan median under andra världskriget och median under ett modernt krig, har dock inte bestämt mig för vilket ännu)
detta betyder att jag redan har gått miste om 7,5 hp men att jag förhoppningsvis kommer dra in de på mina två omtenter i franska ist. (som jag pluggar på faktiskt!)

jaja, kerstin var på besök och det var riktigt roligt. nu ska jag bara hitta tid till att besöka kerstin och helena i lund och uppsala. det vore inte fel det..

vidare så har jag köpt ett xbox - självfallet fick jag inte allt att fungera till min minst sagt stora besvikelse. hade varit kul att lira över nätet nämligen med headset och snacka med sina mates.
ikväll blir det ett besök hemma hos joche arsenal också - danmark mot sverige på parken, kan det bli bättre? däremot så har jag inte lyckats sällskapa joche på gymmet på princip 2 veckor nu snart, det har berott på min hemresa till kalmar och att jag i början utav veckan hade oturen att bli sjuk men egentligen hade jag nog kunnat gå idag men med dagens uppåtkurva i humöret så kommer det gå utav bara farten på måndag igen hoppas jag!

sen senast så har det dessutom blivit helt klart att kalmar ff inte har nån chans på sm-guldet och kommer få slita tänderna ur led för att kunna knipa en topp 3 placering och därmed uefa cup platsen. men jag är inte besviken (tony gustavsson), med tanke på hur truppen och läget såg ut både inför detta året och i de första 5 matcherna.

nej.. jag vet inte nåt mer just nu. det var väl helt enkelt för länge sedan jag skrev och har glömt vad som har hänt osv. jag kollar mig runt i rummet på jakt efter nåt kul eller spännande att berätta men det enda min fantasi kan plocka upp är de pissfärgade väggarna som ju faktiskt borde ha omtapetserats för bra länge sen. men det gör mig inget. pissfärg eller inte - jag är på gång igen!

danmark - sverige 0-3 (3-3) efter ännu en dansk göteborg-arbetande fylleraid? GO TUBORG, GO TUBORG!!

signing OUT.

RSS 2.0